For mobile users, turn ur device horizontal.

WINE PAIRING


Wijn was voorheen voor ons niet meer als eens een rood huiswijntje van de supermarkt voor bij het kaasplankje. Verder is Bel niet meer zo van het drinken en drink ik (Joris) wel graag een pilsje voor de dorst en met regelmaat een lekker speciaal biertje bij het eten. Maar bijpassende wijnen dronken we eigenlijk nooit. Nadat Erwin Dragt (De Bigondier) ons een dienst had bewezen, ging ik als wederdienst eens op zijn webshop neuzen. Man wat een gave flessen, wat een interessante merken.. alleen de etiketten en de teksten bij de wijnen zorgden er al voor dat ik niet kon wachten om een lekker stuk rund op de braai te gooien en daar een heerlijke rooie rakker bij te drinken! Hierboven zie je onze eerste bestelling die we eens lekker gaan proberen en kijken of we onze smaken verder kunnen ontwikkelen.

De Old Soul hebben we inmiddels soldaat gemaakt met een heerlijke Cote de boeuf, wat een feestje!
Naast de heerlijke biertjes van The Wild Mill, zullen jullie dus vanaf nu ook vaker een lekker glaasje wijn bij onze braai gerechten voorbij zien komen op onze socials en recepten!

Zelf net als ons ook nog onbekend met wijn en braai? Check zeker Erwin zijn site eens, ook wij zijn nooit te oud om te leren en wijn is echt een verrijking bij je eten!

(Wij worden in geen enkele vorm gesponsord door De Bigondier, dit kwam bij toeval op ons pad.)«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Erwin
10 maanden geleden

Super leuk om te zien dat ik jullie heb mogen enthousiasmeren met mijn wijnen!

Een groot deel van het assortiment is inderdaad volledig afgestemd op eten bereidt op de barbecue of braai!

Genieten 👌🏻