Wanneer je onze smaakmakers proeft, weet je dat je een goed product in handen hebt.
Op dat moment is promotie voor jou niet meer nodig, deze wil je thuis op de plank hebben staan!
Onze FLAMING AMBASSADORS willen ons ermee helpen ervoor te zorgen dat jij dat eerste proefmoment gaat beleven!
Hun weten dit eerste proefmoment nog als de dag van gister en gebruiken onze Braairubs ook al fanatiek vanaf die dag.
Dit doen ze door hun ervaringen te delen in de vorm van foto's, filmpjes etc. op verschillende platformen.

Je kunt je voorstellen hoe enorm dankbaar wij zijn met zulke mensen om ons heen en daarom willen wij ze graag eventjes voorstellen aan jullie!


THIJSBBQ
(MATTHIJS KANNEKENS)

Vanaf 2012 is THIJSBBQ actief als culinair vuurtjesstoker. Na ongeveer 2015 werd dit vrijwel een wekelijkse activiteit. Hij kwam er achter dat hij anderen in zijn omgeving via de sociale media jaloers kon maken met z’n gerechten. Een leuke reden om dit vaker te gaan doen. Dit was voor ons ook de reden om Matthijs te vragen de naam FLAMING AMBASSADOR te willen dragen!

Naast het bbq-en vindt hij het ook leuk om bezig te zijn met andere soorten bereidingswijze (bakken, koken, fermenteren....), bijzondere ingrediënten, nieuwe materialen enzovoorts. Continue op zoek naar iets nieuws om meer ervaring en kennis op te doen. Bij het creëren van een nieuw recept verdiept hij zich geheel in het gerecht om er hierna de perfecte bbq-variant van te maken. Soms gaan er meerdere weekenden met bbq-en en proeven overheen voordat het recept online gaat. 

De recepten van THIJSBBQ vind je terug op thijsbbq.nl en een ook een groot aantal op onze BRAAI RECEPTEN pagina!

Op de socials van THIJSBBQ kun je zien dat ook hij de laatste jaren een groot liefhebber is geworden van onze smaakmakers! In veel van zijn recepten zijn deze dan ook terug te vinden. Laat je eens verassen met zijn recept van ingemaakte komkommer met Braairub no.1. Leuk om te maken, vrij simpel en verdomd lekker!


THE WILD MILL

Wat is er lekkerder bij een goed stuk vlees dan een heerlijk biertje? Het heerlijke bier van The Wild Mill combineert heerlijk met onze smaakmakers! Goede vriend Jeremy Vermolen is eigenlijk vanaf dag 1 al aan boord en verzot op onze producten. 

Hij gebruikt ze tijdens zijn workshops,
tijdens The Wild Mill X-perience en bij gelegenheid tijdens zijn tv programma's.
Wil je leren barbecuen van BAAS BBQ van Nederland en tegelijkertijd onze Braairubs en The Wild Mill proberen? 
Schrijf je dan snel in voor the School of BBQ bij intratuin Halsteren!

Supertrots zijn wij om The Wild Mill een FLAMING AMBASSADOR te mogen noemen. Jer, bedankt voor alle tips, tricks en deuren die je voor ons hebt geopend!  

Proost op wat de toekomst nog gaat brengen!

 

De verkooppunten van The Wild Mill vindt je HIER


SKEFDELUXE

Goede vriend, beroeps Bourgondiër en top fotograaf Jeffrey Scheffers, geboren in Putte (Noord-Brabant). Na de kunstacademie in Antwerpen als Grafisch Vormgever aan de slag gegaan. Door zijn werkervaring en creativiteit heeft hij zichzelf kunnen ontplooien als grafisch vormgever, foto- & videograaf en als marketeer.

 

Jeffrey kwam in 2019 bij ons voor een fotoshoot (lees een hele dag eten en drinken). En sindsdien is niet alleen onze vriendschap gegroeid, maar ook Jeffrey zijn passie voor braaien! Hij was al gek op koken, maar nu met zijn kamado en open vuren gaat hij helemaal los! Dit gecombineerd met zijn talent voor fotografie levert supermooie plaatjes op! 

 

Super blij en trots zijn wij dan ook dat wij SKEFDELUXE een officiële FLAMING AMBASSADOR van DE FIK ERIN mogen noemen!

Volg hem op instagram! -> SKEFDELUXE <-

 

Op zoek naar een goede, vriendelijke en creatieve fotograaf, de mooiste video's, webdesign of andere grafische vormgeving? Check www.skefdeluxe.eu.


FIKKEN EN BIKKEN

De eerste keer dat Martijn spareribs indirect klaarmaakte was hij direct verkocht. Dit is nu al zo’n 15 jaar geleden en nog steeds staat hij een paar keer per week achter de BBQ. Zijn BBQ catering bedrijf Fikken en Bikken is dan ook ontstaan uit zijn gecombineerde liefde voor vuur en goed vlees. Het delen van het bbq gevoel met zoveel mogelijk leuke mensen is waar het bij Martijn om draait!

Zijn favoriete gerechten zijn de grote stukken vlees zoals spareribs, tomahawks en picanha. Braairub no.3 is zijn all time favorite die geweldig met Ribs en Steaks samengaat.

Het koken op open vuur vindt Martijn het mooiste wat er is!  Want niet alleen het resultaat maar ook de beleving van het hele bbq proces, de geuren, de rook en het vuur, zijn minimaal even belangrijk!

Hij doet dit niet alleen. Maar samen met zijn vriendin Isabelle Hattink. Zij is een professioneel fotograaf en haar reportage manier van fotograferen gecombineerd met zijn bereiding van eten zorgen voor de mooiste en leukste foto’s.  Door de passie van Martijn samen met de prachtige plaatjes die zijn vriendin Isabelle ervan maakt is Fikken en Bikken een ware aanvulling in ons rijtje FLAMING AMBASADORS!

 

Volg Martijn en Isabelle op Instagram!
->FIKKEN EN BIKKEN<-


MARIJN VAN LOON

Marijn staat inmiddels al een aantal jaar achter de grill, vanaf het moment dat wij de Braairubs op de markt brachten was Marijn verslaafd. De ene na de andere foto zagen we op zijn socials voorbij komen waarin hij onze producten met volle enthausiasme gebruikten. 

Zijn motto is "Alles kan op de bbq!" en staat daarom ook dagelijks achter zijn kamado's en onze Santatori. 

Deze man ademt houtskool en riekt naar rookhout, strooit zelfs Braairub in zijn koffie en poetst zijn tanden met Braaisaus.. Daarom konden wij niet anders dan Marijn van Loon bekronen tot FLAMING AMBASSADOR!

 

>>INSTAGRAM MARIJN<<