de fik erin - BRAAIWINKEL.NL

For mobile users, turn ur device horizontal.


Check regelmatig onze verschillende aanbiedingen in onze eigen Braaiwinkel! 


ONZE BRAAIRUBS!

De Braairubs van De Fik Erin zijn inmiddels een bekende smaakmaker in het bbq-wereldje! Klik HIER voor meer info over onze Braairubs!
Onder Onze dealers zie je waar onze rubs, naast onze eigen Braaiwinkel te verkrijgen zijn!
Interesse om ook dealer te worden van onze rubs, of een andere samenwerking aan te gaan?
Stuur dan een mailtje naar info@defikerin.eu !

 


ONZE BRAAISAUS!

Na de Braairubs hebben we ook onze eerste Braaisaus op de markt! Deze heerlijke unieke saus doet het heel goed als glaze op kip, varken, groenten en zelfs op gegrild fruit! Ook geschikt om te dippen en te marineren.

Braaisaus no.1 is een perfecte combinatie met Braairub no.1. Braaisaus no.2 t/m no.4 zullen snel volgen. Bij elke Braairub zal er een matchende Braaisaus ontwikkeld worden!


ONZE RETAILERS!

Voor onze producten kun je ook terecht bij onze dealers!

Deze zitten verspreid over heel Nederland, België en Duitsland! 

Klik hier om te kijken of er een dealer bij je in de buurt zit!


DE FIK ERIN RECEPTEN!

Onze Braairubs en/of Braaisaus in de kast staan, maar geen inspiratie om wat lekkers te maken?

Kijk op onze recepten pagina voor een hoop lekkers! De recepten hebben we handig voor jullie gesorteerd per soort gerecht en smaak! 

Klik hier voor de receptenpagina.


NEWS!

 

BRAAIWORS NO.1

In samenwerking met BBQUALITY hebben we een heerlijke Afrikaanse Braaiwors ontwikkeld. Een sappige wors(t) van eerlijk varkensvlees in combinatie met de ongeëvenaarde Braairub no.1 zorgen voor een fantastische smaakbeleving! Deze worst is uniek in zijn soort en een feestje op elke braai!

Lees meer »

Samenwerking met Barbedukes!

Na het lang zonder schorten gedaan te hebben, waren we nu toch wel opzoek naar een samenwerking voor onze eigen leren schorten. Samen met Skefdeluxe maken we nu toch met regelmaat wat gave fotootjes en dan staat dit allemaal net wat stoerder en professioneler. Zo kwamen wij met toeval terecht bij Corne van Barbedukes Leathergoods! Dit bedrijf is helemaal nieuw in het bbq wereldje en hoe leuk is het dan om elkaar zo te kunnen helpen!Afgelopen weekend zijn we onze schorten wisten ophalen en man wat zijn ze gaaf geworden!!! Het leer is mooi, sterk en lekker licht, dus je voelt amper dat je hem draagt. Hier gaan we veel plezier aan beleven! 

Lees meer »

Spontaan foto's shooten met SKEFDELUXE

Altijd leuk wanneer goede vriend Skefdeluxe en zijn vrouw Anouk om een drankje komen... Uiteraard corona-proof, dus lekker onder de overkapping. Bij de braai en ring of Fire lekker de fik erin en genieten maar! Joh, zegt Skef.. ik heb nieuwe apparatuur in de auto liggen, die wil ik wel even testen hier! Zo gezegd, zo gedaan... het was weer een hele gezellige middag met de nodige biertjes, lekker happen, veel lol en prachtige plaatjes! 

Lees meer »