Daar ben ik weer!

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 18:33

We zijn erweer! 6 weken vakantie waarin ik in de 2e week aan het infuus lag om mijn medicatie Ocrevus te krijgen. Dit krijg ik ieder half jaar. Het is een dagje naar het Erasmus, maar ze zeggen dat het 4 van 5 schubs in de toekomst zal tegenhouden.  Laten we daarvoor gaan!
Het was dit keer mijn eerste hele gift. Alles was goed gegaan, vervolgens ben ik dan wel even een week van de kaart maar daarna, hell yes, ik ben er weer hoor. Had m'n energie weer om allerlei leuke dingen te gaan doen met m'n mannen en echt op en top genoten, tot daar de vakantie op z'n einde liep. De bbq heb ik nauwelijks aan gehad in de vakantie omdat ik de energie die ik had aan Jax wilde besteden.
De laatste week brak het op... Ochjee wat ben ik weer toe aan structuur! En help! Mijn knieën gaan af en toe raar doen... wanneer ik loop laat 'ie me 'even in de steek' en onderbreekt me tijdens het lopen... een soort tik krijg ik ertegen lijkt het. Het schijnt erbij te kunnen horen. Let's deal with it...
In mijn hoofd weet ik dat dat ik beter ga op een schema.
En ja hoor! 7.00 het wekkertje, Jax naar school en we gaan weer van start met een een lekkere dosis aan energie opdoen in de sportschool. Dit doe ik door middel van krachttraining.  Ik focus met om de dag op verschillende spiergroepen, maar wat het allerbelangrijkste is, is de energie die het me keer op keer opleverd, elke dag weer om vervolgens thuis op het huishouden te kunnen richten en oh yeahh te bbqen!!
Het is er weer, het gevoel, het mag weer, ik wil weer en het voelt zo ontzettend goed!

De komende tijd weer lekkere dingen klaarmaken en ik heb er ontzettend veel zin in!

Dus als tip, vraag iemand met een chronische ziekte liever niet 'Hoe gaat het?' (Want het is vaak nogal een achtbaan en overzicht over een langere periode heb ik alang niet meer) maar liever, 'Hoe gaat het vandaag met je?' Dat lukt me wel :)

En beterschap wensen is niet nodig, lief bedoeld maar beter worden we niet, maar we vlammen op momenten waar we kunnen, ons lichaam het toelaat en dan, dan zijn we ontzettend dankbaar en genieten we ten top!

Bedankt lieve mensen weer voor het lezen van deze blog! 

Family, friends, fitness and fire 🔥
Geven mij de kracht en houden me staande! Opgeven is geen optie!!!

#Letskeepthefireburning

Reactie plaatsen

Reacties

Herman van Kuijk
3 jaar geleden

Fijn dat je naar mijn mening je weg gevonden heb om zo veel mogelijk je dagritme aan te houden en ook de inspiratie hebt om de vlam brandend te houden. Gr. Herman

Kyara
3 jaar geleden

Toppertje ik ben trots op je! Je bent echt een powervrouw! Je bent echt een sterke vrouw! Ga zo door topper! Dikke kuss Kyara xx